Vi söker en konkurshandläggare!

Vi söker nu en konkurshandläggare på heltid till vårt kontor i Trollhättan. Som konkurshandläggare kommer vi att kunna erbjuda dig ett mycket varierande och omväxlande arbete. Du kommer att arbeta i ett team tillsammans med våra konkursförvaltare och konkurshandläggare.

Arbetsuppgifter

Du kommer tillsammans med konkursförvaltare att handlägga konkurser. Arbetet innefattar ekonomisk administration, lönehantering, analyser och utredningar. Du kommer att arbeta med arbetsrättsliga frågor och statlig lönegaranti. Du kommer att ha mycket kontakter med myndigheter, banker, anställda, fackförbund, fordringsägare och kunder i konkursförsatta bolag.

Dina arbetsuppgifter kommer även att innefatta sekreterarsysslor och övriga administrativa uppgifter som kan förekomma på vårt kontor.

Din bakgrund

Du har ekonomisk utbildning och har praktiska kunskaper i bokföring och lönehantering. Du har mycket goda kunskaper i Office-paketet. Du har mycket god förmåga att utrycka dig både i tal och skrift i svenska samt även god förmåga att tala engelska.

Som konkurshandläggare jobbar du i ett team med konkursförvaltaren. Du måste även kunna arbeta självständigt, vilja ta ansvar och vara flexibel. Du är ordningsam, noggrann och har stor social kompetens. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper vid rekryteringen.

Det är meriterande om du har erfarenhet av juridisk verksamhet och då framförallt konkurshandläggning.

Du har körkort och tillgång till egen bil. Det kommer att förekomma resor i tjänsten och tjänstgöring kan även förekomma på vårt kontor i Uddevalla.

Tillsättning

Vi önskar att tillsätta tjänsten så snart som möjligt, förhoppningsvis under första kvartalet 2019.

Provtjänstgöring om 6 månader kommer att tillämpas.

Om du har några frågor kring tjänster är du välkommen att kontakta vår VD Eva Lang Larsson, 0520-47 05 17.

Välkommen med din ansökan som består av personligt brev, CV, betyg och intyg senast den 9 november 2018 via post till:

 

Eva Lang Larsson

Advokatfirman Kjällgren AB

Box 123

461 23 TROLLHÄTTAN

 

Vi kommer att behandla dina personuppgifter. Länk till vår behandling av dina personuppgifter i samband med rekrytering

Trollhättan, 0520-47 05 00 | Uddevalla, 0522-66 98 50 | Strömstad, 0526-600 70 | Göteborg, 031-382 03 22 Allmänna villkor | Behandling av Personuppgifter